Ashtari Carpets gaat verhuizen naar het bruisende eilandje in oktober 2017.

Stockuitverkoop 1 juni tot 31 augustus

Na 48 jaar gaat het tapijtenhuis Ashtari in oktober 2017 verhuizen naar een nieuwe locatie op een boogscheut van het bruisende Eilandje in Antwerpen.

Met het MAS (Museum aan de Stroom) achter de hoek, de Montevideopakhuizen, het Red Star Line Museum, het Willemdok, het Felixpakhuis, de hippe horecagelegenheden en de brede stadsboulevards staat het Eilandje nu in kaart.

Ashtari Carpets is dan ook bijzonder trots om deze unieke buurt te vervoegen. Dit op de Oude Leeuwenrui 8A, het verlengde van de Brouwersvliet waar de sfeer van de haven en het historisch centrum elkaar ontmoeten…

volg alle verdere ontwikkelingen op facebook of op onze nieuwe blog www.ashtaricarpets.com

Commentaar

comments powered by Disqus